dijous, 22 d’abril del 2021

Sant Jordi: llibres, roses i premis d'acció social!


Aquest any sí, aquest any celebrarem Sant Jordi per Sant Jordi!

Ho farem d'aquella manera, com ho fem ara quasi tot: amb la cara emmascarada, les mans xopes de gel hidroalcohòlic, i amb la distància i aforament reglamentaris! Millor això que res!

Res és el que vam tenir l'any passat, amb un Sant Jordi suspès i prorrogat a l'estiu; i tot i que és cert que no serà un Sant Jordi com els d'abans, amb els centres de les ciutats plens a vessar, com a mínim podrem sortir al carrer i comprar i regalar llibres i roses!

Recuperem la tradició, i la tradició diu que, també per Sant Jordi, a Plataforma Educativa celebrem els Premis d’Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras! Els d'enguany tampoc podran ser presencials i, com els de l'any passat, els podreu veure  a través de YouTube.

El canvi de format, de presencial a telemàtic, però, no ha transformat l'esperit dels premis: celebrar i fer un reconeixement a l'acció social, i premiar la innovació social, l'emprenedoria social i la coresponsabilitat ciutadana.

Premis i reconeixements a banda, l'acte també ens servirà per a presentar un nou llibre de la col·lecció de Plataforma Educativa, i tot plegat ho amanirem amb un toc de màgia i un glop de música!

Ens hi acompanyeu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada