divendres, 2 d’agost del 2019

La frase cèlebre de la setmana, sobre l'amistat

Photo by Por mi tripa... on Foter.com / CC BY
Qui té un amic, té un tresor!

No, no és aquesta la frase cèlebre de la que avui us vull parlar, tot i que tampoc voldria desmentir-la, doncs l'amistat és efectivament un tresor, quelcom valuós en la nostra vida que, com l'amor, l'enriqueix i la fa millor.

I com l'amor, que n'hi ha d'estiu i n'hi ha per tota la vida, amb l'amistat passa tres quarts del mateix, doncs hi ha amigues i amics que, tot i trobar-nos relativament poc al llarg de l'any, l'amistat es manté viva i activa immune al pas del temps i ens acompanya al llarg de la vida.

No sé si cal arribar a l'extrem d'aquesta cèlebre frase de Publili Sirus: "amistat que acaba no havia començat", tot i que és cert que a vegades el que semblava una amistat s'ha quedat a mig camí, en conegut i com a molt, saludat!

En tot cas és agradable quan, de sobte, descobreixes un tresor que creies haver perdut, una amistat que desperta després de mesos, fins i tot anys de letargia! És aleshores quan la frase cèlebre d'avui pren cos i força, car l'amistat, efectivament, no s'havia acabat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada