divendres, 30 d’agost del 2019

La frase cèlebre de la setmana, sobre les vacances

Photo by PHOTOGRAPHY Toporowski on Trendhype / CC BY-NC-SA

Aquesta setmana he tornat a la feina després de les (se suposa merescudes) vacances d'estiu.

A finals d'agost el ritme encara és d'adagio i fins a principis de setembre no s'inicia el crescendo que en qüestió de dies passa per l'andante, l'allegro i el vivace inevitable quan comença el curs escolar, que esdevé presto, i per moments prestissimo quan pràcticament tothom ha tornat de vacances i ja està immers en la rutina quotidiana!

És aleshores quan les vacances, que fa tot just unes setmanes gaudíem aliens (en principi) a la nostra vida laboral, ens semblen llunyanes, extremadament llunyanes, un dolç record que cada dia enyorem més quan les expliquem, en forma de titulars, als qui es van incorporant...

Ignoro si l'escriptor i filòsof estatunidenc Elbert Hubbard va patir mai l'anomenada depressió post vacacional, doncs la va encertar de ple quan va dir que "ningú necessita més unes vacances que qui les acaba de fer"!

Mentre la meva morenor d'estiu, forjada arran de mar, es va empal·lidint sota els freds fluorescents de les oficines de la meva entitat, m'allunyo de les meves finades vacances d'estiu amb la ferma voluntat de no necessitar-les fins l'estiu vinent!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada