divendres, 23 d’agost del 2019

La frase cèlebre de la setmana, sobre viatjar

Photo by marfis75 on Foter.com / CC BY-SA
Dies abans de marxar uns dies de vacances amb la família vaig fer un advertiment a les meves filles, a mode de recordatori: tingueu present que el maleter del cotxe nou és més petit que l'altre!

Fa aproximadament mig any vam escurçar el cotxe, passant del Citröen C4 Picasso llarg, el de fins a set places, al C4 Spacetourer (ara es diu així perquè ja ha finalitzat el dret per l'ús del cèlebre pintor malagueny) curt, de cinc places. I tot i que la capacitat del maleter del nou cotxe és notable, també és sensiblement inferior a la de l'altre cotxe...

L'advertiment era necessari perquè, per pocs dies que marxem, sembla que les meves filles tenen por de quedar-se sense roba, ja que en comptes de fer una muda per dia, se'n preparen dues o tres, suposo, que preveient que al llarg del dia necessitaran "outfits" diferents segons les circumstàncies de cada moment! Reconec que per moments em desesperen!

Ja us podeu imaginar que carregar el maleter del cotxe per marxar uns dies esdevé tota una proesa, assolible només gràcies a les hores que, qui més qui menys, hem invertit jugant al Tetris!

Jo sempre les hi explico que tinc un amic que ha voltat i viscut en mig món i que totes les seves pertinences caben com a molt en dues maletes! Però res, ni així...

Em sembla que pel proper viatge em serviré d'aquesta cèlebre frase d'Antoine de Saint-Exupéry, un referent que les hi és més familiar, i a qui potser fins i tot faran més cas que a mi i a l'exemple del meu amic: "aquell que vol viatjar feliç, ha de viatjar lleuger"...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada