dijous, 13 de desembre del 2018

Escriure per recordar


A vegades escriure ens fa mandra; prou feina ens suposa organitzar quelcom, o fer rutllar una entitat amb tot el que això suposa, com perquè a més a més hàgim d'escriure ni que sigui quatre ratlles explicant el que fem o hem fet...

Fer una fotografia encara, tot i que és clar, ara això de les fotografies amb els drets d'imatge i tota la pesca és molt més enrevessat que abans!

Bah! Faig una foto amb el mòbil i la penjo a les xarxes socials... i llestos! Sí, aquest és un bon recurs, però no sempre és suficient, sobretot si volem que el registre i el rastre del que hem fet no sigui tan efímer!

No són poques les entitats (i per tant les persones) que destinen una part del seu temps a deixar per escrit (i fotografiades) les activitats que fan; aquestes cròniques, que es recullen i farceixen la revista Parlem de Sarrià, esdevenen el testimoni viu del nostre present, avui, i el recordat de demà; és essencialment amb aquesta voluntat de divulgació, de recull i d'història que la nostra revista no només ha assolit la meritòria xifra dels cents números!, sinó que amb aquest cent u els ha superat!

Bona lectura!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada