dilluns, 3 d’octubre de 2011

Fussing & Fighting, #SopadeCabra i l'estiu del 1988...

Entranyable foto de "família" dels campaments de R/G de l'AEiG Joan Pons lestiu de 1988

El de 1988 va ser un estiu de canvis... de molts canvis i de descobertes! Parlo, és clar, a nivell personal...

Aquell estiu no només marcava la frontera entre 8è d'EGB i 1r de BUP, canvi de per sí ja molt important, també marcava el pas, dins l'escoltisme, del pas de Ràngers i Guies a Pioners i Caravel·les dins l'Agrupament Escolta i Guia Joan Pons de Girona. Vaig fer, a principis d'aquell estiu, 14 anys...

Els campaments d'aquell any, que vam fer a Maçanet de Cabrenys, van ser molt especials. I si una banda sonora van tenir aquells campaments va ser, indiscutiblement la música de Sopa de Cabra. Caps i intendents éren els qui ens van fer descobrir un nou grup de rock de Girona que havia tret una maqueta...

I un dels records que tinc és que cada matí (o si no cada matí, alguns matins, o potser només va ser un matí... és el que tenen els records...) ens despertava la versió de Sopa de Cabra de la cançó Fussing & Fighting...

Acabats els campaments vam ser uns quants els qui vam buscar i comprar la maqueta en algun bar de Girona... Aquell estiu vaig començar a descobrir i a escoltar molta música, però especialment vaig escoltar Sopa de Cabra... La maqueta fa anys que la vaig perdre de vista... La meva tenia la caràtula negra, no vermella, com aquesta que tinc ara, per gentil·lesa d'Enderrock..

Ara que per segona vegada pleguen (?), no he volgut evocar el seu segon final, sinó els inicis, els meus inicis amb Sopa de Cabra...

Moltes gràcies, bona sort i... bona nit malparits!


----------------

pd: per si algú no em reconeix, a la foto dels campaments estic situat pel mig, el rosset amb ulleres (fosques) amb el foulard i una samarrets "Champion"!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada