dissabte, 3 de febrer del 2018

Minuts Musicals de desamor amb "Don't Think Twice, It's All Right"


L'any 2014 Spotify va publicar, en motiu de la celebració de Sant Valentí, una llista de les millors 14 cançons d'amor perfectes; la llista l'encapçalava la cançó "Make You Feel My Love" de Bob Dylan interpretada per Adele.

La veritat és que sorprèn que una cançó de Bob Dylan pugui ser considerada com la millor cançó d'amor perfecte; no em sorprèn tant que algunes de les seves cançons cantin al desamor!

Una d'elles és "Don't Think Twice, It's All Right", publicada a principis dels anys seixanta dins el segon disc d'estudi (The Freewheelin' Bob Dylan) del cantant de Minnesota.

La cançó la va escriure després de conèixer la voluntat de la seva xicota d'aleshores, Suze Rotolo, de seguir a Itàlia; Rotolo és la noia que acompanya Bob Dylan a la portada d'aquest disc.

La cançó, però, va néixer molt abans, ja que melòdicament està basada (fins i tot amb algun vers literal) en la cançó "Who's Goin' to Buy You Ribbons When I'm Gone?" del cantant de folk Paul Clayton.

La cançó parla d'una ruptura i el regust amarg que deixa, però insisteix com un mantra, al final de cada estrofa, que no cal pensar-ho dues vegades, que està bé, una mena de "allò fet, fet està!"





I la setmana vinent, més cançons que ens trencaran el cor!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada