divendres, 15 de juliol del 2016

El vídeo de la setmana: Pokémon Go


És el joc del moment! I més que això, Pokémon Go és el fenomen del moment!

El joc ha despertat l'interès d'aquells infants, avui ja adults, que al seu dia van créixer amb la sèrie, els cromos i la resta de marxandatge d'aquests personatges, uns monstres de butxaca (Pocket Montsers) que ara s'han colat al telèfon mòbil! La realitat augmentada, com en el Geocaching, i les ganes de capturar-los hi han fet la resta!

I com en tot fenomen en aquest també han aparegut les males pràctiques, com gent cercant Pokémons mentre condueix o altres imprudències! De fet són moltes més les anècdotes i notícies que aquest joc genera més enllà del joc.

Pel que fa a les relacionades amb el propi joc, a banda del col·lapse que la seva descàrrega va suposar quan es va llençar, hi ha el canvi que han hagut de fer en la política de privacitat ja que al principi semblava que el desenvolupador (Niantic) podia fer-se amb el control dels comptes de Google dels usuaris, quan ara ja no demana un accés total al compte de Google, sinó saber només el nom d'usuari i el correu electrònic!

Amb la realitat augmentada la realitat de tota la vida (?) i la realitat virtual es fonen en una percepció que, qui sap si d'aquí uns anys i alguna generació més, ja tot serà tan real, o irreal, com la vida mateixa!

De moment avui ja podem veure pels carrers una legió de gent caçant Pokémons!



Bon divendres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada