dilluns, 18 de maig del 2015

Barça, el campió resistent!

Jugadors del Barça celebrant la Lliga 2014/15. Foto: Miguel Ruiz - FCB

Com a jugador Luis Enrique era dels explosius, ràpid, energètic, elèctric. Com a esportista, finalitzada la seva carrera de futbolista, s'ha dedicat al fons, a la resistència, fent maratons i curses ciclistes de resistència.

El Barça de Luis Enrique va començar la Lliga molt bé, però després va entrar en una fase irregular que va esdevenir crítica al mes de gener; però a partir de llavors, i en els mesos decisius, el Barça s'ha mostrat molt consistent, resistent com el seu entrenador, arribant al final de la temporada en un estat de forma òptim, per moments pletòric!

Les proves de fons i resistència requereixen una gran preparació física i mental, ambdues són imprescindibles, i Luis Enrique sembla haver trobat, aquesta temporada, la clau per resoldre el que l'any passat va ser un drama: la davallada física i mental del final de temporada!

La lliga guanyada l'ha conquerit el Barça, retallant-li punts al Real Madrid i resistint fins quasi al final, i guanyant, com no va saber fer en el darrer sospir de la temporada passada,a l'Atlético de Madrid!

La lliga conquerida, per si sola, ja fa bona la primera temporada de Luis Enrique, que té per davant dos reptes majúsculs: guanyar dues finals, la de la Copa del Rei i la de la Lliga de Campions.

La gran temporada d'enguany pot esdevenir enorme amb el segon títol i històrica, com la primera de Pep Guardiola, amb el tercer!

La prova de resistència d'aquest Barça de Luis Enrique encara no ha finalitzat, la carrera de fons segueix i les dues finals seran molt exigents! Però avui encara no és el moment de pensar en aquestes finals, en el que s'esdevindrà d'aquí unes setmanes...

Avui és dia per gaudir d'una nova lliga, la 5a del Barça de les darreres 7, la 7a de les darreres 11, la 13a de les darreres 26!

Potser sí ens haurem de creure, els culers patidors, que el Barça ha sabut trobar una certa consistència i que sap guanyar lligues de manera més o menys regular, fins i tot a vegades de manera consecutiva!

Celebrem avui aquesta lliga, i somiem, confiem, que un altre triplet és possible!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada