dijous, 28 de maig del 2015

No penso parlar de Xavi


Reconec que l'ocasió s'ho val, i a més per partida doble:
  • primer per la roda de prems que va fer anunciant la seva marxa del club
  • després per l'homenatge que club i afició van fer-li al Camp Nou al darrer partit de lliga, en què ell mateix va aixecar el trofeu de títol conquerit!
L'ocasió s'ho valia però no, no penso parlar de Xavi!

Després del darrer partit de lliga, en l'homenatge que se li va fer, Xavi va parlar emocionat sobre la gespa i ell mateix va dir (o venir a dir) dues coses importants:
  • que amb la samarreta del Barça encara no ho ha dit tot dins el camp
  • i que s'acomiadarà definitivament, espera que amb dos títols més al sarró, el proper 7 de juny, ja amb la temporada finada!
Entenc que l'ocasió era més que oportuna per fer-li l'homenatge: darrer partit de lliga a casa, darrer partit al Camp Nou com a camp propi, i lliurament de la copa de campió de la lliga 2014/15... però la llarga i fecunda trajectòria de Xavi al Barça no finalitzarà fins després d'haver disputat (i espero que guanyat) les finals de la Copa del Rei i la Campions League.

Tot el que s'ha escrit i s'escrigui de Xavi fins llavors és provisional, doncs al seu triomfal palmarès poden afegir-s'hi encara dos títols importants més! 

Resten encara dos partits gens intranscendents, dues grans finals per disputar, dos títols, especialment el de la lliga de campions, que poden ser la cirereta que coronin, juntament amb el de lliga guanyat, la llegendària trajectòria de Xavi al Barça!

Així doncs fins que oficialment la temporada no s'acabi no penso parlar de Xavi! El proper dilluns 8 de juny, llavors sí, parlaré de Xavi Hernández, el timoner del millor Barça de la història!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada