dimecres, 13 de maig del 2015

La llista dels "SÍ"

Collage amb els membres de la Candidatura de Progrés de Sarrià de Ter
Uns han dit "sí, tornem-hi", d'altres han dit "sí, perquè no!" i fins i tot alguns han dit, "sí, i tant!".

Tots els "sí" són importants i molt valuosos, amb independència del lloc que finalment ocupen a la llista, tot i que hi ha "sí" més compromesos que d'altres!

El mínim que s'exigeix, que jo demano per un "sí", formar part d'una candidatura, és un mínim prou considerable, res intranscendent; a partir d'aquí només cada membre de la candidatura es posa el seu límit.

El sí suma i cada un dels sí aporta quelcom de diferent a una candidatura: experiència, coneixement d'un sector o àmbit, idees renovades, altres punts de vista...

Dins un mateix comú denominador molt ampli, a vegades fins i tot difús, la pluralitat d'una candidatura l'enriqueix, doncs situa en un espai i temps diferents trajectòries vitals i professionals que conflueixen per donar més força a un projecte que ve de lluny, i més lluny que vol anar.

Configurar una candidatura exigeix gestionar els "no", però també gestionar els "sí", alguns treballats amb arguments i, també en algun cas, treballats amb una certa insistència! Sigui com sigui, però, tots els "sí" sumen!

Aquesta és, finalment, feliçment, la llista dels "Sí"!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada