dilluns, 2 de març del 2015

Santiago Vidal

Santiago Vidal acapara ara totes les mirades. Foto: Efe/Toni Garriga
Just quan els bioritmes del procés sobiranista passaven per un moment de baixa intensitat, després de l'esgotament del post 9N i els divergents fulls de ruta, va el Consell General del Poder Judicial (CGPJ) d'Espanya i suspèn de les seves funcions al jutge català Santiago Vidal per la seva proposta de Constitució catalana.

Hi ha estaments de l'Estat Espanyol que darrerament s'estan especialitzant per fer de l'anècdota categoria i aquesta suspensió n'és la darrera mostra. Penso que algú de la Generalitat hauria d'anar inventariant els diferents estaments de l'Estat espanyol que van atiant el procés (Tribunal Constitucional, CGPJ...) per concedir-los les primeres Creu de Sant Jordi de la Catalunya independent!

La seva particular croada no fa més que generar nous herois catalans; el President Mas s'ha revitalitzat gràcies al seu 9N i ara el jutge Santiago Vidal esdevé un nou símbol, un reforçat actiu, del procés.

Santiago Vidal ha passat en qüestió de segons de jutge suspès a caramel electoral per aquest 2015 farcit d'eleccions; li poden servir d'espàrring les municipals per ser un valor d'ERC (pel que sembla) a les eleccions anunciades pel 27 de setembre.

Ara que l'ANC semblava estar hivernant i Carme Forcadell en retirada Santiago Vidal s'erigeix com a punta de llança d'un procés que, malgrat ser i tenir una àmplia i diversa massa social, també necessita referents; paradoxalment aquest el serveix l'estat espanyol en safata de plata!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada