dimarts, 12 de novembre del 2013

2.000 petites gotes fredes tremolant


Si cada una de les entrades d'aquest bloc fos una gota la d'avui seria la gota número 2.000! Espero que no sigui, aquesta, la gota que fa vessar el vas!

Amb la mateixa aparent fragilitat i insignificança d'una gota ja són 2.000 les entrades que, al llarg dels més de 6 anys de vida, acumula aquest bloc.

Assolir aquesta xifra només vol dir una cosa: que segueixo tenint ganes de dir la meva, de seguir escrivint sobre coses que faig, coses que veig i coses que penso.

Aquesta és la clau: tenir-ne ganes!

Escric el bloc per mi, perquè m'agrada escriure, però també l'escric per qui el vulgui llegir, per a vosaltres, lectores i lectors fidels, ocasionals i/o accidentals.

Mentiria si afirmés que no em satisfà assolir aquesta bonica xifra rodona! Em sorprenc a mi mateix veient que , que amb la motivació i estímuls necessaris, puc ser constant!

I sobretot em sorprèn trobar, encara, que allò que publico trobi lectors! Escriure ha esdevingut, amb el pas dels anys, un compromís amb mi mateix i també un compromís amb vosaltres.

Però ben mirat 2.000 petites gotes fredes tremolant són ben poca cosa, no arriben ni a omplir un got!

Són aquestes 2.000 petites gotes fredes tremolant tan sols una gota més de les moltes, milions i milions, que formen l'oceà de la "bloguesfera"! Però per insignificant que sigui, és una gota, és una més de les moltes gotes que hi ha a l'oceà!

Moltes gràcies lectors i enhorabona també a vosaltres per les 2.000 petites gotes fredes tremolant!

---------------------

pd: 1.000 petites gotes fredes tremolant

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada