dilluns, 25 de novembre del 2013

L'Amor no és l'hòstia! #MinutsMusicals contra la #violenciamasclista!



"El amor no son hi ostias ni gritos..."

Aquest és només un petit fragment de la cançó "El amor no es la ostia", punta de l'iceberg d'un projecte homònim que té per finalitat plantar cara a la violència envers les dones. El projecte va consistir en la gravació de la cançó i el videoclip, amb la participació de 30 MCs i 30 dones de la província de Girona.

"L'amor no és l'hòstia" és un projecte de l'Associació Brainstorming que vol, a través del hip hop, contribuir a la sensibilització i, sobretot, a l'eradicació de la violència contra les dones. Els diners recaptats amb aquest projectes es destinaran a entitats que treballen contra la violència masclista.

Avui, Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, hauriem de dedicar uns minuts a reflexionar sobre aquesta lacra social que tenalla la vida de moltes dones; jo avui us demano,  modestament, que en dediqueu uns quants a veure i, sobretot, escoltar aquesta cançó... i que la compartiu! Arreu de Catalunya avui es farà lectura d'aquest manifest... també caldria escoltar aquesta cançó!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada