dimarts, 5 de novembre del 2013

Ser més responsable és rendible? Jornada sobre RSC a Girona



Ser més responsable és rendible?

El que jo avui formulo en forma de pregunta, les noies de la consultoria Ingeniería Social ho afirmen de manera contundent en el títol de la conferència que faran en el marc de les I Jornades Internacionals sobre Responsabilitat Social Corporativa aquest proper dijous 7 de novembre a Girona.

El Fòrum de RRHH de la Garrotxa organitza aquesta jornada, en la qual tinc el plaer de col·laborar, en què al llarg de tot un dia aprendrem més sobre la responsabilitat social. I dic aprendrem perquè la jornada compta amb experts de la responsabilitat social vinculada a les persones, als recursos humans, com Ramon Giró, director de la Fundació Seelinger y Conde, que ens aportarà la seva visió sobre el nou model de gestió corporativa que han de tenir les empreses vers la discapacitat; o Montse Moliner, directora de la Fundación Manpower, que ens parlarà de la RSC en l'era del talent!

Del que es tracta, com explicarà Elisabeth de Nadal, sòcia responsable de la RSC del bufet d'advocats Cuatrecasas, Gonzalves-Pereira, és de transitar de la RSC cap a la creació de valor compartit, i de centrar l'interès en les persones, com exposarà Alberto Cabellos, Director de Gobierno RRHH at Gas Natural Fenosa.

A la jornada Fransisco Mesonero, director general de Fundación Adecco parlarà de reputació corporativa i gestió de la diversitat i des del Centre Internacional Treball i Família de l'IESE ens parlaran de la Responsabilitat Familiar Corporativa (RFC).

La jornada es clourà amb una conferència sobre un projecte de voluntariat al barri barceloní del Raval.

Ser més responsable és rendible? 

Espero divendres no només pugui afirmar-ho, sinó que tingui sòlids arguments per a saber-ho defensar!

 Clica la imatge per a inscriure't a la jornada i per a més informació
Per a inscriure't a la jornada i per a més informació clica aquí.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada