dijous, 18 de juliol del 2013

Demà, darrer #SarriadeTer en Xarxa de la 1a temporada!

Amb la Yolanda Hernández, de Qpertin, als estudis de Ràdio Sarrià. Foto: Ràdio Sarrià
Demà divendres, dia 19 de juliol de 2013, farem el darrer programa de la 1a temporada de l'espai Sarrià de Ter en Xarxa de Ràdio Sarrià!

I pel darrer programa de la temporada comptarem amb la col·laboració de Qpertin, cultura interactiva, amb qui parlarem de l'ús de les tablets a l'estiu, de la implantació de les tablets a l'escola, una de les línies de treball de Qpertin, d'aplicacions educatives infantils i d'un bloc que relliga les apps (aplicacions), l'educació i la diversitat!

Aquest darrer programa, doncs, comptarà amb les seccions habituals (el tema del dia, la novetat, la llista de Qpertin i el bloc), però la durada serà especial: en comptes de l'habitual mitja hora, el programa durarà quasi una hora, pel què la seva emissió s'avançarà 30 minuts i s'emetrà a partir de les 10h.

Sarrià de Ter en Xarxa és un espai de Ràdio Sarrià que té per finalitat d'apropar-nos a les noves tecnologies d'una manera senzilla i planera i s'ha emès, aquesta primera temporada, els 1r i 3r divendres de cada mes; al darrer programa vam parlar de seguretat a internet i de tecnologia en català!

Demà tanquem la 1a temporada, però el Sarrià de Ter en Xarxa tornarà el proper curs: el proper divendres 20 de setembre de 2013 començarem la 2a temporada del Sarrià de Ter en Xarxa!

I recordeu que tots els continguts dels programes els podeu consultar per terra, mar i aire!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada