dimarts, 30 de juliol del 2013

Inscrit als Premis Blogs Catalunya 2013! #PBC13



Un any més, i ja en són tants com edicions té aquesta convocatòria, he inscrit aquest bloc, el "Petites gotes fredes tremolant" als Premis Blogs Catalunya 2013!

Participar en aquests premis és, més que una tradició, que també, un compromís! Els Premis Blogs Catalunya, organitzats per l'Associació Stic.cat, tenen per objectiu "promoure la creació, manteniment i promoció de blogs en català", essent aquest certamen, possiblement, un dels esdeveniments que donen una major visibilitat i repercussió de la rica i variada blogsfera catalana.

Els Premis Blogs Catalunya, però, tenen també un punt competitiu, doncs no es tracta només de fer visible els blocs escrits en català, sinó de premiar-ne, cada any, els considerats millors. És amb aquesta finalitat que dies enrere es va iniciar el període de votació popular, que finalitzarà el proper 2 de setembre.

Qualsevol persona, tingui bloc o no, pot participar en el procés de votació popular dels Premis Blogs Catalunya 2013; per fer-ho només cal registrar-se i votar, això sí, només un bloc per cada una de les 15 categories que té la convocatòria d'enguany. Aquest bloc, el meu bloc està inscrit a la categoria "Miscel·lània i Personals".

Modestament us animo a participar en el procés de votació popular dels Premis Blogs Catalunya 2013 i, només si ho considereu oportú, votar aquest bloc! Veureu que teniu molt per triar en totes les categories!

Un any més, i ja en són tantes com edicions té aquesta convocatòria, participo als Premis Blogs Catalunya amb la voluntat de sumar, a la pila de blocs escrits en català que hi participen, un bloc més!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada