dijous, 21 de febrer del 2013

Quan diem RRHH volem dir persones!

El terme "Recursos Humans" és un un terme molt despersonalitzat, més encara quan s'utilitza en la seva forma abreujada: RRHH.

Els Recursos Humans d'una organització solen ser un departament, prenen forma d'arxius i expedients, estan subjectes a polítiques i lleis... però en realitat els recursos humans som nosaltres, totes i cada una de les persones que formem part d'una organització.

És per aquest motiu que m'encanta que la primera de les conferències de les 3es Jornades de Recursos Humans de Girona (programa en pdf) parli de la importància de la felicitat en les organitzacions i que la segona sigui “El principi del treball decent en les relacions laborals: el seu reconeixement a través de la gestió de la diversitat dels recursos humans".

Tota una declaració de principis del Fòrum de RRHH de la Garrotxa (Pla de l'Estany - Gironès - Ripollès), entitat que organitza aquestes jornades que es fan avui i demà a Girona.

Es parlarà de l'enèsima reforma laboral, de l'impacte de la crisi en les relacions laborals en les organitzacions, de posar en valor les capacitats i del talent, i de la Responsabilitat Social vinculada en les relacions laborals i en els valors de les empreses i organitzacions, entre d'altres temes.

Pel que fa als noms propis destacar-ne tres: Carles Torrecilla, Josep Ma Canyelles i Victor Küppers.

Quina gran manera d'acabar la setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada