dilluns, 4 de febrer del 2013

Le Croupier ensenya les cartes!

Imatge: Le Croupier
Sabíem que ell, Le Croupier, tenia un as amagat a la màniga! Bé, no l'amagava només a la màniga, l'amagava també rere unes ulleres fosques i un elegant frac!

Després de "Me han dicho que..." i "Presunto tocador" amb "Lesió per tensió repetitiva" Le Croupier ha deixat sortir el Carles Cors que porta dins!

Ei, que ningú es pensi que Le Croupier ha desaparegut! No, senzillament ha evolucionat, deixant-nos entreveure el músic que hi ha darrere el personatge!

Però no ha estat aquesta l'única revelació! Amb el seu darrer treball hem descobert que rere en Filipo Bonasera hi ha en David Benítez, rere en René García en Faló Garcia, rere l'Alain Bones en Toni Huertas i rere en Didier Thomas en Xevi Puig!

I en directe, en el primer directe de presentació del darrer disc, no només vam gaudir de les seves noves cançons, en català, així com de les dels anteriors discs, sinó sobretot d'un Carles Cors amb ganes, moltes ganes de connectar amb el públic, explicant divertides anècdotes i jugant amb nosaltres al joc del telèfon!

Amb "Lesió per tensió repetitivaLe Croupier no es marca cap "farol"... ensenya les cartes!

Com tampoc és un "farol" la col·laboració que podeu fer via Verkami per a la gravació del nou videoclip de Le Croupier!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada