dimecres, 20 de febrer del 2013

Bon aire, @DonAire!

Imatge: José Antonio Donaire
Avui fa 15 dies José Antonio Donaire va dir adéu al PSC!

La seva no és la primera, ni la darrera, baixa d'aquest degoteig més o menys constant que pateix el PSC, però sí és una baixa molt sensible. Molts han vinculat la transcendència de la seva marxa del PSC pels càrrecs i responsabilitats que va tenir, especialment com a Diputat al Parlament de Catalunya. Per mi la seva baixa és sensible no pels càrrecs que va tenir, sinó per com els va exercir!

Intel·lectualment brillant, de verb fàcil i pedagògic i incansable dialogant ha estat un far per a molts polítics del PSC i de més enllà. Si no el primer, Donaire va ser dels primers "diputats 2.0"!

Imprescindible per a entendre el federalisme des del PSC, irònic en les seves matemàtiques electorals, arriscat (amb encerts) en prediccions, màquina de la veritat o, si ho preferiu, comptador de mentides "Marianes", observador actiu de la bloquesfera, experimentador i divulgador de l'educació 2.0... en José Antonio Donaire va exercir de diputat amb molta responsabilitat i passió i fins i tot la seva sortida del Parlament de Catalunya va ser atípica!

Ara que l'espionatge ha saltat al fangar de la política és necessari recordar que Donaire va ser sempre un polític transparent, fins al punt de fer pública la seva agenda.

En Donaire ha estat i és un dels meus fars en política i en el PSC, far també en la meva singladura en el líquid món de les noves tecnologies.

En José Antonio Donaire ha deixat el PSC, res més. A mi em seguirà captivant amb els seus escrits sobre els patriotes, el turisme, l'educació, les noves tecnologies... la vida!

Bon aire, Donaire!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada