divendres, 3 de juny del 2011

Les campiones del mini femení del Club #Bàsquet #SarriàdeTer

Taulell_Cistella_Pilota_Basquet
Foto: Roger Casero

Aquest dissabte es juguen la temporada! Si guanyen el partit de demà contra el Banyoles mantindran la primera posició del Grup B de la categoria de Mini Femení del Campionat Territorial de Girona, és a dir, seran campiones!

Aquesta ha estat la millor de les 4 temporades que fa que segueixo l'equip de mini femení del Club Bàsquet Sarrià, seguint, naturalment, les evolucions de la Clàudia, la meva filla gran... Aquesta és la seva darrera temporada en aquesta categoria i la veritat és que, passi el què passi al partit d'avui, en tindrà un bon i gran record!

El desig, el seu desig, el meu desig, el nostre desig és que guanyin i que siguin campiones! Però si perden, i aquesta és sempre una de les dues opcions que es té en bàsquet, i finalment no són campiones, per nosaltres, per mi, ho seran igualment, doncs la temporada ha estat molt bona, plena d'aprenentatges, amb grans victòries, també alguna que altra merescuda derrota, amb partits ajustats, amb bon bàsquet i amb una bona progessió en general de les jugadores...

Elles ja són, passi el què passi demà, guanyin o perdin, les nostres campiones!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada