dimarts, 28 de juny del 2011

Aquest dimecres, seminari "la fidelització de clients en la inserció laboral" a la @FundacioUdG

Els qui ens dediquem a la inserció laboral de persones en situació de risc d'exclusió social majoritàriament provenim, com és lògic, del món social, tot i que gran part de la clau de l'èxit de la inserció és la relació amb l'empresa, que esdevé, per a nosaltres, el nostre client.

En el marc del programa Incorpora de "la Caixa", que té precisament per objectiu la inserció laboral de persones en risc d'exclusió, hem anat oferint als professionals de les entitats que treballen en la inserció laboral en empreses ordinàries, aquests darrers anys, formació en comunicació eficaç i en eines de venda, servint-nos de l'experiència de les empreses en aquests àmbits, amb la finalitat no només de formar els nostres professionals, sinó també de comprendre millor el món empresarial per a trobar, des de les entitats, punts en comú en el marc de la inserció laboral que reportin beneficis recíprocament.

Però saber comunicar i "vendre" el producte no és suficient, doncs la majoria de les insercions laborals es solen fer en empreses ja fidelitzades, que coneixen les entitats i els seus professionals. La fidelització d'un client, d'una empresa, és un element clau, doncs és més probable que un client satisfet torni a fer una demanda d'inserció que no pas un de nou...

Ara fem un passet més i des d'Incorpora i l’Observatori d’Economia Solidària (OES), juntament amb la Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació i l’Escola de Negocis universitària de la UdG oferim el seminari "la fidelització de clients en la inserció laboral", de dues hores i mitja de durada, que es celebrarà el dimecres 29 de juny a la tarda.

Aquesta és la informació de la sessió:
Aquesta és la informació bàsica del seminari:

Data: 29 de juny de 2011
Lloc: Sala d’actes de la Fundació Universitat de Girona: Innovació i Informació
Direcció: Plaça Jordi de Sant Jordi, 1 – 17001 Girona
Hora d’inici: 17:30h
Durada: 2h 30 min.
Places: limitades a l’aforament de la sala
Preinscripcions: http://campus.incorpora.org

Aquest seminari, totalment gratuït, està destinat a professionals tècnics d'inserció laboral d'entitats socials i/o altres dispositius d'inserció laboral públics i privats, en especial els que fan prospecció i seguiment empresarial i de clients. Encara hi ha places disponibles!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada