dijous, 9 de juny del 2011

Fi de trajecte, fi del mandat municipal a #SarriadeTer

Amb l'Assumpció, la Loli i la Iolanda, companyes de grup municipal aquests 4 anys

Ahir al vespre vam celebrar, a l'Ajuntament de Sarrià de Ter, el darrer ple del mandat municipal 2007-2011 amb l'extraordinari d'aprovació de les darreres actes.Ahir doncs vam tancar, a Sarrià de Ter, la carpeta d'aquest mandat municipal i dissabte, aquest proper dissabte 11 de juny a partir de les 12 hores, obrirem una nova carpeta, encetarem un nou mandat, els que ens durà fins al 2015.

Com si d'arxius informàtics es tractés molts temes pendents d'aquest mandat caldrà moure'ls a les noves i estrenades carpetes que estrenarem a l'Ajuntament de Sarrià de Ter... Però no és avui, no són aquests dies, quan toca parlar d'aquestes temes...

Aquests són dies de comiat, de comiat dels i les regidores que ja no seguiran els propers 4 anys, que en el cas del PSC són les 3 regidores amb qui hem compartit grup municipal: l'Assumpció, la Loli i la Iolanda. Us agraiexo molt la feina que heu fet aquests 4 anys, feina fosca, sovint poc agraïda, però feina sobretot al servei del nostre poble, Sarrià de Ter, a partir d'un projecte polític. Després d'uns anys com a regidores, com a càrrecs electes, deixeu l'activitat política representativa, pe`ro sé que no deixareu, ni de bon tros, la vostra vida cívica i associativa, que de fet tampoc heu interromput durant la vostra dedicació política.
De tot cor, moltes gràcies!

A l'Assumpció, la Loli i la Iolanda les trobaré a faltar, a partir d'aquest dissabte, com a companyes de grup municipal, assegudes a la sala de plens, però sé que, com amb l'altra gent de la colla, podré seguir comptant amb elles i, sobretot, podré seguir gaudint de la seva amistat...

Penso que seria injust valorar la feina que hem fet aquests darrers quatre anys només tenint en compte el resultat de les eleccions municipals; naturalment hi ha coses que les podriem haver fet i explicat millor, o d'una altra manera, però aquests darrers 4 anys hem treballat molt, fent seguiment de temes grans i menuts de Sarrià de Ter, essent exigents amb el govern i parant l'orella i escoltant el poble. El nostre treball, amb els encerts i errors que hàgim pogut tenir i cometre, no ha estat suficient per fer el salt endavant que voliem fer... de fet hem retrocedit més del què fins i tot havíem calculat... Tot plegat, però, no és en va, i serveix d'aprenentatge individual i col·lectiu, polític i personal... I aprendre, sempre és un regal!

Dissabte vinent començarà un nou mandat, amb una composició del ple molt diferent, fruit de les darreres eleccions municipals, tot i que amb el mateix alcalde, ara amb una àmplia majoria. Començarà per mi el dissabte també un nou trajecte, més aviat una nova etapa: la tercera com a regidor a l'Ajuntamenmt de Sarrià de Ter.

Serà una nova experiència... veurem què ens depara!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada