dilluns, 27 de juny del 2011

Molt millor que un #CasualDay a @plateducativa



El passat dijous 23 de juny les oficines de Plataforma Educativa estaven tancades, però els qui hi treballem no estàvem, ni de bon tros, de festa!

Convocats a les 8 del matí canviaríem per un dia l'habitual lloc de treball a l'oficina per una jornada laboral diferent: el destí de la nostra jornada laboral era una masia prop de Tordera

Si a l'oficina portéssim habitualment corbata i vestit jaqueta que no sol ser el cas de totes i tots els qui hi treballem, aquell era un dia per, sens dubte, treu-nos-les! Però el cert és que, malgrat la recomanació d'anar vestit amb roba còmode, la veritat és que tothom vestia, si fa o no fa, com un dia més a la feina...

Però no seria el vestit sinó l'entorn i les activitats el què faria d'aquest dia un dia laboral especial. L'entorn es dóna per suposat, però les activitats que vam fer van trencar, per unes hores, les tasques, responsabilitats i jerarquies del nostre dia a dia. Un bon esmorzar de benvinguda, sempre necessari per a generar caliu, i una divertida sessió de creativitat i mapes mentals van fer, sens dubte, que més enllà del tema i activitats concretes, tinguéssim l'oportunitat de conèixer-nos en un entorn i circumstàncies diferents a les habituals laborals.

La jornada laboral es va cloure amb una reunió amb la direcció general i amb un dinar de germanor i familiar!. I això de familiar no és gratuït, doncs una de les coses que també va fer molt especial aquella jornada laboral és que el personal d'oficines amb mainada pogués portar-la!

Coincidia aquest dia amb el primer de vacances escolars i era una bona oportunitat, no només d'estalviar el cangur als soferts avis i àvies, sinó també l'oportunitat que la mainada coneguessin altres companys de feina dels pares i mares i, naturalment, llurs fills.

Jo me'n vaig endur les meves tres filles i us asseguro que, amb les activitats que els hi van preparar, s'ho van passar d'allò més bé! I jo també m'ho vaig passar pipa!

Va ser una jornada laboral especial... segurament de valors més intangibles, però igualment impoortants per seguir enfortint, potenciant i millorant l'equip humà dels serveis centrals de Plataforma Educativa, aquelñls serveis, com bé diu el Director General, que fan possible que els professionals de l'educació dels nostres programes, serveis i equipmaments, puguin dedicar-se i preocupar-se només dels aspectes educatius...

I avui haurem tornat al despatx, a la recepció, a la neteja, a la comptabilitat, a la ininterrompuda recerca de fons , donacions i finançament, a l'administració i gestió dels recursos econòmics i humans, a les incidències informàtiques, als objectius i indicadors, a les reunions d'àrea, als habituals grups d'esmorzar, a les carmanyoles i a recórrer als soferts àvis i àvies i/o activitats vàries de lleure a l'estiu mentre no arriben les merescudes vacances... I sort la nostra, que en podem gaudir...

I tornarem a la rutina, però a la nostra rutina hi haurà noves anècdotes i una experiència i records compartits d'un dia en què, sobretot, vam riure molt!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada