divendres, 27 de maig del 2011

2011-2015 a #SarriadeTer. Avui ja ens hi posem!

Captura de pantalla d'una piulada a Twitter

Passades les eleccions municipals, paït el resultat, el què toca ara és seguir treballant.
És amb aquesta voluntat que ahir publicava a Twitter que donava el dol per acomoadat.
De la mateixa manera que cal celebrar les victòries, els guanys, cal païr les derrotes, fer el dol de les pèrdues. Però tan si es guanya com si es perd el dol i la celebració requereixen també el seu punt final.

Ahir la colla del PSC de Sarrià de Ter ens vam trobar per analitzar, més fredament, els resultat electoral, però sobretot per començar a preparar els futurs 4 anys de treball que, en aquest cas, hauré d'articular jo com a regidor a l'Ajuntament de Sarrià de Ter. Perquè per si algú en dubta o en dubtava, el proper dissabte 11 de juny, sí, prendré possessió com a regidor de l'Ajuntament, encarant el meu tercer mandat municipal a Sarrià de Ter.

La vida municipal segueix, amb un escenari polític molt diferent, ben cert, però segueix... El pressupost, el camp de gespa artificial de La Rasa, l'Auditori, el POUM, la reforma del carrer Major, les ordenances fiscals, etc són temes que requeriran debat, discurs i posició per part del PSC i, malgrat seré jo l'únic càrrec electe socialista, no és ni serà aquesta una tasca solitària.

Avui ja ens hi posem, ens hi posem per començar a preparar el treball d'aquests propers 4 anys... I com sempre ens hi posarem amb ganes, compromís i, si convé, sentit de l'humor!:  

Roger Casero, cap de llista del PSC a Sarrià de Ter, s'ha pres la derrota electoral amb molt d'humor i ahir en un tweet textualment donava el dol per acomiadat.(a la secció Safareig del diari El Punt)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada