dimarts, 10 de maig del 2011

El cartell: amb americana o sense? #sarriadeter #novesenergies #22M

Cartell de les municipals 2011

Amb americana o sense? Fa quatre anys va ser amb americana... Però enguany, quan vaig plantejar aquesta pregunta a la colla, quan li vaig formular a la Sira, la resposta va ser unànime: sense!

Fa 4 anys va ser amb americana! #sarriadeter on Twitpic
Imatge de la campanya de fa 4 anys

Només en ocasions molt concretes l'americana forma part de la meva indumentària... I encara en menys ocasions la corbata... ni pel meu casament!

Es tracta de ser un mateix, de no deixar de ser un mateix, de mantenir la pròpia identitat, el teu propi estil, adaptant-lo, naturalment, a les circumstàncies i inevitables requeriments... Res pitjor que començar a enganyar amb el cartell!

Descartada l'americana, la camisa prenia llavors tot el protagonisme i aquí també em vaig deixar assessorar i en vaig comprar un parell per a l'ocasió, que ja han trobat altres ocasions per lluïr... I una d'elles resultava més que l'altra...

Les arracades sempre han estat innegociables, totes tres; la primera fa més de mitja vida que la porto (des dels 14 anys i ara en tinc 36!), la segona va venir sola i la tercera de la mà, i orella, de la Sira... Ens fem fer junts els respectius tercers forats a l'orella! Vaig sense rellotge al canell però no sé anar sense arracades... Sempre les he dut amb discreció i mai han estat font de conflicte... tot i que reconec que hi hagi a qui no li agradin...

Les ulleres les de cada dia i el tall de cabell i de barba d'una setmana després de tallar arran... Sí, si ja heu parat de riure per això del tall de cabell us puc ben assegurar que malgrat no creixi arreu, us asseguro que el poc que em queda pel cap creix i cal tallar-lo!

El gest de la mà potser el trobareu poc natural, però a mi m'agrada molt perquè s'hi veu l'anell de casat i dins l'anell hi tinc gravat, com al cor, el nom de la Sira... Cursileria? Potser sí (i què!... que diria aquell...) però també compromís...

Amb americana o sense però, com piulava ahir al Twitter, això del cartell, tenir la foto penjada per Sarrià de Ter, ruboritza una mica!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada