dissabte, 21 de maig del 2011

Moltes gràcies! #SarriadeTer #novesenergies #22M


A les companyes i companys de la candidatura, moltes gràcies pel vostre compromís, primer amb el vostre poble, Sarrià de Ter, i després amb aquest projecte, un projecte que ve de lluny, amb una gran i llarga trajectòria, i que va també molt lluny, que té molt de recorregut!

I moltes gràcies sobretot per la vostra confiança nova i renovada i dipositada en mi. Jo sóc el cap de cartell, però sense vosaltres, sense tots i totes vosaltres, aquest projecte, aquest programa, no seria una realitat.

Moltes gràcies també a totes i tots els qui, malgrat no sortiu a la foto, també heu col·laborat i posant el vostre granet d'arena durant la campanya electoral en aquest projecte comú i compartit que volem compartir amb els veïns i veïnes

Moltes gràcies als altres candidats i candidatures per haver fet, entre totes i tots, novament a Sarrià de Ter, una campanya civilitzada i respectuosa, amb "fair play".

Moltes gràcies als mitjans de comunicació per la paciència, per les esperes i sobretot, pel treball afegit que aquests dies us hem donat!

Moltes gràcies al PSC i al seu suport humà, logístic i organitzatiu.

Moltes gràcies a les entitats de Sarrià de Ter, que ens heu rebut, com sempre amb la voluntat de, entre totes i tots, millorar el nostre poble!

Moltes gràcies als veïns i veïnes, als qui ens heu obert la porta de casa vostra hem conversat a peu d'escala, als qui us heu adreçat a nosaltres per donar-nos ànims, suport o bé per mostrar-vos crítics. Moltes gràcies per escoltar-nos, moltes gràcies per dexar, novament, que us escoltem!

I moltes gràcies, finalment, Abril, Irina, Clàudia i Sira pel vostre suport incondicional, per la sobrecàrrega que heu tingut a casa aquests dies de campanya; gràcies a vosaltres i a la resta de la família, especialment també a tu, mare, pel vostre escalf i suport!

Avui per mi la reflexió és molt clara, molt nítida, molt simple: passi el què passi demà, sento que he guanyat: noves amistats, més experiència, més coneixement, més humilitat, més confiança...

Aquesta campanya ha estat tot un aprenentagte, també a nivell personal.

Moltíssimes gràcies a tothom!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada