dijous, 26 de maig del 2011

La "C" del meu partit, la "C" del #PSC #congresdesdebaix #debatsocialista

Fa uns anys el meu partit va actualitzar i modernitzar la seva imatge amb aquest logotip. Sobri, simple, amb dos elements que hi destaquen: el vermell socialista i la "C", de Catalunya, en negreta, destacada.

A mi aquest logo m'agrada molt, sempre m'ha agradat molt. No sé si la nova direcció del partit,.la que surti del congrés de la tardor, voldrà renovar la imatge, aquest logo... A mi m'agradaria que no ho féssin; és més, a mi el què m'agradaria és que aquest simple logotip fos assumit plenament per la nova direcció del partit... per tot el parit!

Destacar la "C" en negreta no és ni ha de ser gratuït; si el PSC té i ha tingut una raó de ser és, naturalment més enllà del socialisme, Catalunya.

Són moltes les coses que cal debatre en clau interna, que cal debatre també obertament, i de fet el debat és ben obert amb iniciatives com #congresdesdebaix o #debatsocialista... I entre les destacades a debatre hi ha d'haver la redefinició de la relació confederal del PSC amb el PSOE. Si volem seguir defensant un model federal, potser que comencem per aplicar-nos-el nosaltres!

Sóc i seré sempre socialista... sóc i m'agradaria ser sempre del PSC... No llenço pilotes fora, també depèn de mi, ho sé... No cal que el PSC es refundi, només cal que recuperi els oríigens i la identitat, que ens posem al dia, doncs la realitat d'avui no és la de fa 30 anys, i que recuperem també i una miqueta d'amor propi...

I la "C" de Catalunya destacarà amb tanta força que ni tan sols nosaltres en dubtarem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada