dimecres, 23 de desembre del 2009

Sansalvador, campió de la fase prèvia de la Copa Enigmàrius, al Liceu


El Matí de Catalunya Ràdio s'emet avui des del Liceu i serà al Liceu on es farà la Final de Copa Enigmàrius. Assistirà a la Final de Copa l'amic sarrianenc Josep Maria Sansalvador i Provensal (bloc: De res, massa), qui, després d'un final de fase apassionant, s'hi presenta com a merescut guanyador de la fase prèvia (pdf), amb 234 punts de 236 possibles i a deu punts del segon classificat.

Aquest és l'escrit que apareix avui a la classificaciói provisional:

Han estat 13 intenses setmanes de competició, que permetien acumular fins a 236 punts. El campió de la fase prèvia, Josep Maria Sansalvador, n'ha obtingut 234 dels 236 possibles. L'enhorabona! Val a dir que l'últim enigmàrius de la Copa, l'hisop, ha causat una escabetxina tremenda en els llocs capdavanters.
Com sabeu, els 100 primers sereu ben aviat convocats a la Final de Copa, en un programa especial que celebrarem pels volts de Nadal i en el qual tots podreu optar a aconseguir la Copa, tot i que la vostra posició us permetrà gaudir de certs avantatges.
L’enigmàrius continua cada dia per optar al sorteig diari entre els encertants. I el dilluns 11 de gener torna a computar per a la Lliga, la segona fase del Triplet de l’Enginy, en la qual tots els participants partiran de zero punts.
Endavant les atxes!

En Josep Maria anirà al Liceu acompanyat de la seva família: la Carme, l'Enric (el de les Enricvinalles!) i la Maria Mercè. Responent a la seva pregunta, estic convençut que passi el què passi a la final d'avui, no desafinarà gens i sortirà, vencedor o no, com el gran tenor que és!

Molta sort Josep Maria!

------------------------------

pd: també et pot interessar llegir, d'aquest bloc, Màrius Serra, passió per la llengua a Sarrià de Ter, del diumenge 5 d'abril de 2009.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada