dissabte, 12 de desembre del 2009

1a declaració del PSC de Sarrià de Ter sobre el centre d'atenció al visitant

Façana posterior, la de l'edifici de l'esquerra, dels baixos del centre cultural que no serà...

Esperava que aquest tema no aparegués als mitjans de comunicació fins a mitjans de la setmana vinent, coincidint amb el proper ple del Consell Comarcal del Gironès, però aquest passat dijous Ràdio Sarrià ja se'n va fer ressó (A Sarrià de Ter s'ubicarà el Centre de Visitants de les comarques gironines un projecte del Consell Comarcal del Gironès) a partir d'unes declaracions del primer tinent d'alcalde.

La resposta del PSC de Sarrià de Ter, que no preveiem fer fins la setmana vinent, la vam fer ahir divendres a través d'unes declaracions meves a Ràdio Sarrià, com a regidor - portaveu del PSC, i que el bloc de Ràdio Sarrià va recollir així:


(Ràdio Sarrià) El PSC de Sarrià de Ter considera que amb l’espai que ha ofert Sarrià al Consell Comarcal del Gironès per al projecte del Centre de Visitants, al costat de la nova biblioteca municipal, Sarrià de Ter perd una sala d’exposicions, el futur museu i l’arxiu històric per a un projecte que només volien Campllong, Celrà, Bescanó i Sarrià de Ter segons ha dit el portaveu del PSC de Sarrià de Ter i conseller comarcal del Gironès, Roger Casero. El PSC no té clar que sigui més prioritari per Sarrià que el Centre Cultural que estava previst al costat de la nova biblioteca municipal. De moment el PSC no valora el propi projecte del Centre d'atenció al visitant però lamenta que l'equip de govern no n'hagi informat del projecte a entitats i veïns del municipi i que es regalin al Consell Comarcal 1.200 m2 per aquest servei d'àmbit comarcal lligat a turisme.

El Centre d'Atenció als visitants té un cost de 900.000 euros i està subvencionat per FEDER i el Consell Comarcal del Gironès.

En seguirem parlant els propers dies, de ben segur...

---------------------------------------

pd: si accedeixes a la notícia al bloc de Ràdio Sarrià podràs escoltar les meves primeres declaracions públiques sobre aquesta qüestió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada