dissabte, 26 de desembre del 2009

Piulades i imatges gastronòmiques del dinar de Nadal


Des que amb la Sira ens vam casar celebrem alternativament el Nadal amb la seva família, a casa els seus pares, i amb la meva, que per Nadal sempre anem a Cantallops, poble de la meva mare, on el celebrem amb la meva àvia, oncles i cosins. Aquest any hem anat a casa els pares de la Sira.

Aquest va ser part del menú de Nadal d'enguany, amb imatges i comentaris publicats al meu Twitxr i replicats al meu Twitter i Facebook:La sobretaula va estar amenitzada pels versos de Nadal de les nenes (les meves nebodes i filles) i pel concert de peces nadalenques a piano i flauta interpretat invividualment, amb duets i tercets per la Irina (flauta travessera), la Clàudia (piano), en Pau (germà de la Sira, piano) i la Sira (piano i flauta travessera)...

----------------------------------------------------

pd1: menció especial es mereix, també...pd2: entrades de nadal a aquest bloc, a un clic clicant l'enllaç!

2 comentaris:

  1. Aquest plats fan una cara formidable. I els vins ... semblen del celler de Baccus !

    ResponElimina
  2. Benvolgut Josep Maria, per aquesta ocasió els plats van ser obra de la Mauri, la mare de la Sira i els vins d'en Jordi, el pare també de la Sira... Jo em vaig limitar, que no és poc, a degustar-ho!

    ResponElimina