dijous, 27 de novembre del 2008

El PSC de Sarrià de Ter proposem recuperar el Consell de Cultura


Aquest passat dimarts, al Ple municipal , el grup municipal del PSC de Sarrià de Ter vam fer un prec al govern per recuperar el Consell de Cultura de Sarrià de Ter.

Aquest és el comunicat de premsa (i en pdf) que hem fet sobre la nostra proposta. El govern va dir que prenia nota...



El PSC proposa que es recuperi el Consell de Cultura de Sarrià de Ter amb una major participació de les entitats

Pel grup socialista, que va fer la petició al darrer Ple municipal, el Consell de Cultura ha de recuperar el seu paper actiu, participatiu i consultiu de les polítiques culturals municipals

El PSC de Sarrià de Ter va fer un prec al govern municipal, al Ple d´aquest passat dimarts, demanant que es recuperi el Consell de Cultura de Sarrià de Ter, recuperant així un dels espais de participació ciutadana que existien durant l´anterior mandat i que el govern actual ha prescindit.

Pel grup socialista el Consell de Cultura s´hauria d´integrar per representants dels grups municipals, per responsables dels centres i/o equipaments municipals de l´àrea de cultura, els centres escolars de Sarrià de Ter, per representants de les entitats culturals així com per persones rellevants a nivell local en l´àmbit de la cultura, artistes locals, professors universitaris i estudiants. També proposa la possibilitat que les entitats esportives i les associacions de veïns també puguin participar-hi.

Pel PSC de Sarrià de Ter són molts els temes que es poden debatre en el marc del Consell de Cultura, com la definició dels usos de l´edifici Rafael Masó, els projectes que s´estan definint de museïtzació de diferents espais de Sarrià de Ter, el seguiment del projecte de nova biblioteca, auditori i centre cultural, la programació i formació teatral o els premis literaris Sant Jordi.

Per Roger Casero “recuperant el Consell de Cultura recuperem un espai de participació ciutadana, però també un espai de debat, consulta, participació i proposta de les polítiques culturals municipals”. Casero també lamenta que el govern actual prescindeixi d´espais de participació ciutadana com el propi Consell de Cultura, la Comissió del Paper o la Comissió de Festes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada