dimecres, 19 de novembre del 2008

20 N. A FPE celebrem el Dia Internacional de la Infància amb Andrea Fiorenza

Aquest any, aquests dies, a la Fundació Plataforma Educativa estem especialment contents. Aquest proper dijous 20 de novembre celebrarem el Dia Internacional de la Infància amb un munt d'activitats, entre elles la presentació del llibre “Un model d’Intervenció Educativa” (Autor Fundació Plataforma Educativa, amb l’assessorament de Ferran Casas – UdG).

Però demà dijous serà un dia molt especial per la nostra entitat, no només per les activitats que hem organitzat a la tarda, obertes al públic, també per la feina que farem portes endins, amb una jornada per a responsables de serveis al matí i una altra adreçada a tècnics de l'entitat, a primera hora de la tarda, amb el mestratge del psicòleg i psicoterapeuta familiar Andrea Fiorenza. Fiorenza és el responsable del Centre de Teràpia Breu Estratègica de Bolonya, col·laborador de la Facultat de Psicologia de la Universitat de Bolonya i assessor i formador en diverses organitzacions educatives. Ha publicat diversos treballs sobre psicologia clínica, comunicació i educació.

Aquest és un fragment del comunicat de premsa que la Fundació Plataforma Educativa ha enviat als mitjans, amb la relació d'actes oberts al públic.

20 DE NOVEMBRE DE 2008 - DIA INTERNACIONAL DE LA INFÀNCIA

L’any 1956, l’Assemblea General de les Nacions Unides va recomanar que s’instaurés a tots els països el Dia Internacional de la Infància, i que es dedicaria a la fraternitat i a la comprensió entre la infància del món sencer i es destinaria a activitats pròpies per promoure el benestar de la infància.

El 20 de novembre es recorda la data que l’Assemblea General va aprovar la Declaració sobre els Drets de la Infància el 1959 i la Convenció sobre els Drets de la Infància de 1989. Per tot això, el 20 de novembre ha passat a ser el Dia Internacional de la Infància.

Per tot plegat, PLATAFORMA EDUCATIVA organitza el proper 20 de novembre de 2008 un seguit d’actes i activitats amb la intenció de crear un espai de diàleg entorn a la infància.

Els actes, que compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Salt i el Departament d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, es desenvoluparan a la vila de Salt.


17’30 hores
Espectacle infantil
Grup Cop de Clown
CEIP Mas Masó (C. Pep Ventura 1, Salt, Tel. 972.243.967)


Actes a l’Auditori Coma—Cros:
(C. Sant Antoni 1, Salt, Tel. 972.231.681)

18 hores
Presentació de la investigació: “Factors d’èxit dels infants acollits en
recursos residencials de Plataforma Educativa”
A càrrec d’Anna Sunyer (Presidenta Fundació Plataforma Educativa) i Mònica Canela (Fundació Plataforma Educativa)

18’30 hores
Presentació del llibre: “Un model d’Intervenció Educativa” (Autor Fundació Plataforma Educativa, amb l’assessorament de Ferran Casas – UdG)

19 hores
Intervenció del Director dels Serveis Teritorials a Girona, Sr. Josep Viñas (Departament d’Acció Social i Ciutadania), Il·lustríssima Alcaldessa de Salt, Iolanda Pineda, Director General Plataforma Educativa, Jordi Pascual.

19’30 hores
Ponència a càrrec d’Andrea Fiorenza (Psicòleg i Psicoterapeuta): “Quan l’amor no és suficient”

20’30 hores
Vernissatge (pasta salada i cava)

Les jornades són gratuïtes i obertes a tothom, especialment estan destinades a tots els professionals i entitats relacionades amb aquest àmbit, i a tots els estudiants universitaris.

Per tal de fer una planificació, agrairíem confirmació d’assistència als actes de l’Auditori de la Coma – Cros, mitjançant correu electrònic a: diainfancia@plataformaeducativa.org.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada