dissabte, 22 de novembre de 2008

El Facebook està de moda! 1 exemple.

Són molts els símptomes que ens fan veure que, efectivament, el Facebook està vivint un moment molt dolç. Cada dia s'hi incorporen nous amics i es creen nous grups, creant una interessant teranyina d'incalculable abast...

Aquesta és una conversa del xat del Facebook entre una mare d'una adolescent i un fill (que alhora és pare de tres nenes) d'una dona que volta, any més, any menys, la seixantena:

- hola noi!!!! li estic ensenyant el meu facebook a la meva filla (l'adolescent)...

- Doncs jo tinc pendent ensenyar-li a la meva mare!... (la que volta, any més, any menys la seixantena).

Molta i diversa gent es registra al Facebook cada dia... L'adolescent i la dona que volta la seixantena no es coneixen, potser ni tan sols es faran "amigues" al Facebook, malgrat puguin tenir amics comuns, dins i fora del Facebook; però pot ser que quan entrin a Gent que potser coneixes es vegin mútuament...

Petites històries del Facebook... i com aquesta, milers!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada