dissabte, 19 de desembre del 2015

#MinutsMusicals amb "Serenade" / Llamando a la Tierra


Podien haver versionat "The Joker" o "Abracadabra" però no, el grup murcià de rock M-Clan va decidir versionar una perla musical que havia passat força desapercebuda dins la galàxia musical de la Steve Miller Band: "Serenade".

Publicada l'any 1976 dins el novè disc d'estudi, "Fly Like An Eagle", de la Steve Miller Band "Serenade" va viure eclipsada per altres èxits del disc, com la cançó homònima i primer senzill, o pel gran èxit de la banda, "The Joker".

Però l'any 1999 M-Clan va incloure la seva versió, titulada "Llamando a la Tierra" al seu tercer disc d'estudi "Usar y tirar" i la caçó va començar a sonar a totes les emissores... i fins avui!

Aquesta versió de fet va ajudar a molta gent no només a descobrir i escoltar la Steve Miller Band més enllà de "The Joker" i "Abracadabra", sinó descobrir que l'original, "Serenade", és també una fantàstica cançó!

Les versions ens ajuden a recuperar cançons i, en aquest cas, a escoltar grups i artistes més enllà dels seus 2 o 3 grans èxits! De fet els propis M-Clan tenen molta més música més enllà d'aquest "Llamando a la Tierra" i de "Carolina", un altre dels seus grans èxits!





També podeu escoltar aquestes versions (tot i que no totes!) en aquesta llista de reproducció de Spotify!



I la setmana vinent uns minuts musicals de versions amb les llàgrimes d'una guitarra!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada