divendres, 24 d’octubre del 2014

El vídeo de la setmana: la màgia de les Fires de Girona


Si les orenetes anuncien l'arribada del bon temps a Girona la sínia anuncia l'arribada el temps de Fires.

Des de la llunyania, fora els murs invisibles però encara tangibles de la ciutat, o a vista d'ocell, la visió d'una porció de la sínia, la seva part més enlairada, la que gira per sobre les branques més altes dels centenaris plàtans de la Devesa, esdevé el primer senyal que les Fires de Sant Narcís han arribat i faran que, sota els arbres de la Devesa i arreu dels carrers més cèntrics la ciutat brogirà entre cotons de sucre, castanyes, moniatos i "paponazos"!

I si el Temps de Flors omple la ciutat de turistes d'arreu del món, les Fires de Girona l'omple de gironins d'aquí i, també, els dies assenyalats, d'arreu del món!

Gira la sínia al ritme de les Fires que, al capdavall, és el ritme de la nostra pròpia vida; de fet l'Ajuntament hauria d'encomanar a un funcionari municipal la tasca de comptar les voltes que la sínia farà tots aquests dies de Fires, per descobrir, tal vegada, les voltes que fa la nostra vida, que també roda, com la sínia, a vegades de manera pausada i lenta, a vegades perillosament!

Les Fires de Girona són per gaudir i el seu programa d'activitats és una mena de retallable que permet fer-se, com un vestit, unes Fires, a mida!

Gaudiu de les Fires de Girona i la seva màgia, i si pugeu a la sínia, gaudiu-la com gaudiu de la vostra vida, i sobretot no us perdeu cap de les perspectives que us ofereix a cada moment, a cada volta!



Bon divendres i millors Fires de Girona!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada