dilluns, 25 de setembre del 2023

El Girona, l'equip revelació


Té raó Míchel, l'entrenador de Vallecas del Girona FC que, tot i el dolç moment que viu el seu equip, manté els peus ferma a terra: "El lideratge és anecdòtic; el nostre objectiu continua sent la permanència".

El Girona és, sens dubte, l'equip revelació d'aquest inici de la lliga, el millor de la seva història a primera. Amb cinc victòries de sis partits, amb un empat i sense conèixer encara la derrota, el Girona es manté a sorprenentment a la part alta de la classificació de la lliga, situat en zona de Lliga de Campions, frec a frec amb el Real Madrid i el Barça.

Una de les claus del gran inici del Girona és la seva capacitat golejadora; en les sis primeres jornades de lliga el Girona ja ha marcat 16 gols, fruit del bon joc de l'equip, de voler ser amic de la pilota i de tenir la possessió. El premi són els 16 punts que ja ha acumulat, que suposen un valuós coixí per assolir el primer objectiu de l'equip que, com bé recorda Míchel, és la permanència.

Des que va aterrar a Girona fa dues temporades, amb l'equip a la 2a divisió, Míchel ha sabut imprimir caràcter i, sobretot, identitat al joc de l'equip. Si la primera temporada va assolir l'ascens, a la segona, ja a primera divisió, el va situar en una meritòria desena posició, acaronant la competició europea. Aquesta tercera temporada de moment el seu equip està excel·lint en jocs i resultats.

I si Míchel, com a entrenador, és el director de l'equip, Quique Cárcel, el director esportiu, n'és l'arquitecte, l'artífex de la reconstrucció d'un equip que, respecte a la darrera temporada, havia perdut peces importants a la defensa, el mig del camp i la davantera.

Veurem quin és el sostre d'aquest equip, veurem quant dura aquesta ratxa impressionant de bon joc i magnífics resultats; de moment acumula punts per a quan vingui alguna mala ratxa, per a quan es torcin alguns partits, per si toca patir

Veurem quin és el sostre, però de moment el Girona FC està fonamentant la seva base: deixar clar que ja és un equip de primera, tot un equipàs de primera!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada