dimarts, 26 de setembre del 2023

La sorprenent primera victòria del Bàsquet Girona


Aquest cap de setmana la lliga ACB de bàsquet ha començat amb una sorprenent i inesperada victòria del Bàsquet Girona contra el València Bàsket. Salva Camps s'ha estrenat com a primer entrenador d'un equip ACB assaltant la Fonteta. No és una mala targeta de presentació.

La victòria sorprèn per la categoria del rival, el València Bàsket, equip de l'Eurolliga, i és inesperada, també, per la pretemporada irregular que ha fet el Bàsquet Girona. L'equip ha fet alguns grans partits, amb moments de bon joc, dominant el ritme de partit, però el seu joc també ha trontollat per moments i s'ha desplomat...

Començar amb una victòria de valor com aquesta és, sens dubte, una injecció de moral i confiança d'un equip que a priori haurà de lluitar, i suar de valent previsiblement fins al final com la temporada passada, per assolir la permanència, per mantenir-se a l'ACB.

El Bàsquet Girona és un equip en construcció; des de la presidència i, fins a la temporada passada, també des de la pista, Marc Gasol està bastint un equip per consolidar-se a l'elit del bàsquet masculí i, gràcies a la seva aposta, compromís i perseverança, ha recuperat Girona com una de les places ACB.

Ja sabem que mantenir-se és més difícil que arribar i ara aquest és el gran repte del Bàsquet Girona: consolidar-se com a equip ACB. Aquesta valuosa victòria és or pur! La temporada passada el Bàsquet Girona es va salvar guanyant 11 dels 34 partits de la lliga regular; de moment, al primer partit, ja ha sumat la primera victòria!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada