dissabte, 28 d’agost del 2021

"Dancing With Mr. D". Minuts Musicals amb nom propi


Diuen que els bateries són a la música el que els porters al futbol: uns tipus estranys! Suposo que també era el cas de Charlie Watts, el bateria dels The Rolling Stones, mort aquesta setmana als vuitanta anys.

A la seva manera Charlie Watts també compleix amb aquesta llegenda que sol perseguir a molts bateries, tot i que en seu cas era el contrapunt tranquil de la banda, diuen, el que tocava de peus a terra davant les fortes personalitats de Mick Jagger i Keith Richards., i naturalment també de Brian Jones.

Coincidint amb la trista notícia volia engreixar aquesta llista de cançons amb nom propi amb una de les grans cançons, i amb un nom propi, de The Rolling Stones, "Angie", però finalment m'he decantat per la cançó que obria el disc (Goats Head Soup, 1973) que contenia aquesta meravellosa peça, "Dancing With Mr. D".

La pregunta, doncs, és del tot previsible: qui era Mr. D? Diuen, i la lletra de la cançó irremeiablement t'hi condueix, que es referien al diable, i ja sabem que els Rolling Stones hi tenien especial simpatia!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada