dissabte, 21 d’agost del 2021

"Sheena Is a Punk Rocker". Minuts Musicals amb nom propi

A casa ha arribat el punt que si sonen segons quines cançons la resta de la família ja no saben si les estic escoltant jo o la meva filla petita! Ara ja no em sorprèn que la petita escolti cançons de Nirvana, Pixies, Eagles, Dire Strais, Lynyrd Skynyrd, Scorpions, Pink Floyd, The Cure o Ramones!

D'aquests últims no em sona que hagi escoltat aquesta, una cançó amb aires de música surf que van publicar en ple auge del punk britànic, l'any 1977. La protagonista de la cançó, una jove punk que segur que va existir, no sabem com es deia, però Joey Ramone i companyia, sembla ser, es van inspirar en el personatge principal del còmic "Sheena, Queen of the Jungle"; Sheena va ser la primera protagonista d'un còmic, fins aleshores copats només per a herois mascles, molt mascles!

Per cert setmanes enrere va anar d'un trist que la meva filla petita no es compra una samarreta de Ramones clavada a la que jo portava si fa o no fa a la seva edat!

1 comentari:

  1. Estic segur, Roger, que al llarg del temps els Ramones han venut més samarretes que discos.

    ResponElimina