dimarts, 31 d’agost del 2021

És qüestió de detalls...


No sé què diu història recent de la cuitat, però per mi, tot i els seus errors (ningú és infal·lible), Joaquim Nadal ha estat el millor alcalde de Girona.

I un dels motius per refermar aquesta afirmació és que, possiblement com cap altre, es passejava la ciutat i en coneixia bé els carrers i els racons. Per a la majoria de ciutadanes i ciutadans això és més important que els grans projectes de ciutat, moltes vegades presentats amb excessiva pompositat per després, esgotat el titular del diari, florir-se en un calaix de l'Ajuntament esperant finançament, o la determinació per executar-lo...

Els veïns i veïnes de Girona, com els de la resta de pobles, viles i ciutats, ens preocupa més que el nostre carrer estigui net i endreçat cada dia, i també hi solem contribuir, en general, deixant les escombraries com pertoca, no embrutant el carrer i utilitzant-lo amb civilitat.

I quan, pel motiu que sigui, hi apareix un desperfecte, confiem que l'Ajuntament, degudament informat, l'arranjarà amb celeritat i diligència, bo i entenent que, com els veïns i veïnes, també vol tenir els carrers nets i endreçats.

Fa més de tres anys que a la vorera del meu carrer, prop de casa, hi ha un desperfecte que, tot i que l'Ajuntament en té coneixement, com a mínim per part de l'AAVV del Pont Major, no s'arranja.

La vorera està enfonsada, sobretot perquè és un punt habitual, tot i que no reglamentari, de càrrega i descàrrega, i quan plou s'hi fa bassa. És fàcil entrebancar-s'hi, i no permet el pas franc de cotxets de mainada o carrets de la compra.

La reparació no sembla massa complicada, i el que m'indigna és que fa la sensació que al govern municipal li és igual l'estat d'aquest petit tros de vorera, com si els i les veïnes de la zona, i que en fem ús, no mereixéssim una vorera en bon estat.

No puc evitar pensar, possiblement de forma equivocada, que aquest desperfecte en un altre indret hauria estat arranjat amb més celeritat i diligència per part de l'Ajuntament.

Que ja faci més de tres anys que aquest tros de vorera estigui malmès i enfonsat, i que no es repari (com tants altres desperfectes de tants altres barris) és senyal que aquest govern municipal té al cap una Girona diferent, i que en aquests detalls lamentablement falla...

Perquè sí, governar una ciutat és, sobretot, qüestió de detalls...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada