dijous, 5 d’agost del 2021

Ilaix Moriba: Barça o (més) diners...


Ilaix Moriba és un prometedor jugador de futbol que, des de fa uns mesos, està fent un pols amb la directiva del Barça per la seva renovació, a l'alça.

La situació econòmica del club no està per tirar coets, i més aviat la necessitat és rebaixar el cost de la plantilla per ajustar-se al límit salarial imposat per la Lliga, i fer-hi encaixar Messi, avui encara sense contracte amb el Barça.

Els representants d'Ilaix Moriba sembla que segueixen amb la dinàmica pre pandèmia, quan el club, dirigit per la Junta de Bartomeu, negociava sempre a l'alça, ara hem vist que possiblement de forma temerària; les amenaces dels representants que, de no arribar a un acord, el jove futbolista buscarà un nou destí, no han fet tremolar la nova Junta de Laporta, ans al contrari.

Amb el fre de mà posat, i la calculadora a punt essencialment per a restar massa salarial, la nova Junta del Barça ha virat, encertadament, en la seva política de renovació dels joves del filial: no estirar més el braç que la màniga, no entrar en el joc dels representants i, si el jugador no valora els intangibles més enllà dels diners, doncs bon vent i barca nova.

Celebro que, donada la situació econòmica, fent de la necessitat virtut el Barça recuperi el senderi, també amb els jugadors joves... Ilaix Moriba, al final, haurà de decidir si vol seguir jugant al Barça, o guanyar molts més diners...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada