dijous, 10 de juny del 2021

A un pas de la pauta completa


Demà a mig matí rebré la segona dosi del vaccí, tot i que a mi m'agrada més dir-ne vacuna. Sospito que, com aquests darrers dies, hauré de fer cua entre els plàtans de la Devesa abans d'entrar al Palau Firal, reconvertit per a l'ocasió com a centre de vacunació. La cua i l'espera pagaran la pena si el resultat final és sortir-ne amb la pauta completa de la vacunació.

A més, ara que als de la meva generació ja els toca vacunar-se, no sé si de la primera o de l'única dosi, ja no sentiré la incomoditat per vacunar-me quan per edat, encara no em tocava...

Amb la segona dosi suposo que ja podré tenir aquest controvertit certificat digital de vacunació, tot i que no espero que, ja amb la pauta completa, el dia a dia de la meva vida canviï gaire; no tinc previst fer cap viatge ni res massa diferent del que he fet, o deixat de fer fins ara. Sí que espero, no obstant, poder contribuir, com la immensa majoria, a la immunització contra el virus per anar recuperant, més aviat que tard, part del que aquests mesos hem perdut: recuperar somriures, recuperar trobades...

Sí, més que viatjar, el que m'agradaria és poder prescindir més de la mascareta, especialment al carrer i en espais oberts, i recuperar trobades amb familiars i amistats, naturalment mantenint mesures preventives.

Demà ja tindré al cos la segona dosi, i confio que se'm posarà bé, com la primera. Quan vaig rebre el missatge per a vacunar-me de la primera dosi em vaig enfadar més que alegrar; ara que estic a un pas de la pauta completa, agraeixo disposar d'un sistema sanitari públic que, tot i les mancances que encara té, està vacunant amb celeritat i eficiència a la població; és trist dir-ho així però sí, em sento i sóc un privilegiat, que malauradament quelcom tan bàsic i vital com la vacunació contra la Covid-19 no està a l'abast de tothom, arreu del món...

A un pas de la pauta completa, moltes gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada