dijous, 3 de juny del 2021

Reines per un dia?


Els gestos, ja ho sabem, com les presències o les paraules, a vegades brillen per la seva absència, i hi ha absències que són enlluernadores!

Va ser el cas de l'absència de la reina Letícia a la final de la copa de futbol que duu el seu títol nobiliari. Perquè la reina Letícia, i perquè no acompanyada del rei Felip VI, no va assistir a la final de la Copa de la Reina?

La seva presència hauria estat un gest de suport a l'esport femení, especialment ara que viu un moment especialment dolç i, sobretot, de transició cap a la professionalització.

És clar que si ens creiem de debò l'esport femení i la seva professionalització, qui també hi hauria d'haver assistit és el màxim representant del futbol espanyol, el president de la Real Federación Española de Fútbol.

I són moltes més les absències, molta més la representació institucional que, en aquella final, es va trobar a faltar, va brillar per la seva absència. Una llàstima, una ocasió perduda.

A falta de reina van ser les jugadores del Barça, flamant campió de quasi tot aquesta temporada, les que es van posar, i lluir, literalment la corona, al terreny de joc i a la sala de premsa!

Reines per un dia? Sí, reines per un dia i, encara millor, històriques i llegendàries per a l'eternitat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada