divendres, 4 d’octubre del 2019

La frase cèlebre de la setmana, sobre la ràdio


He tornat a caure, ho he tornat a fer! Ja sóc un reincident o, encara pitjor, un multi reincident!

Després d'unes quantes temporades, als anys noranta del segle passat, amb la co-presentació  programa musical de Ràdio Salt "Això és Rock!", i després, ja al segle XXI, de conduir els programes "Ball Volat" i "Sarrià de Ter en Xarxa" a Ràdio Sarrià, aquesta temporada torno a fer ràdio amb un espai setmanal, "Món laboral", a Ràdio Sarrià!

"Món laboral" serà un espai de Ràdio Sarrià sobre la recerca de feina i la inserció laboral; el programa tractarà, a vegades de forma més genèrica, a vegades més específica i especialitzada, qüestions relacionades amb la recerca de feina i la inserció laboral: CV, entrevistes de feina, portals de recerca de feina, responsabilitat social de les empreses, formació ocupacional, tallers formatius, bretxa de gènere, inserció laboral de col·lectius vulnerables i altres qüestions rellevants com les dades d'atur, jornades especialitzades, el dia del treball, el de l'eradicació del treball infantil, o, per exemple en el primer programa, el Dia Mundial de la Salut Mental!

Aquest espai de ràdio s'emetrà cada dilluns al matí (9:15h) dins el magazine matinal "La Terrassa" de Ràdio Sarrià, i el primer programa s'emetrà aquest proper dilluns 7 d'octubre!

La ràdio acompanya i, com va ironitzar Marilyn Monroe, fins i tot vesteix: "no és cert que no tingués res posat. Tenia posada la ràdio".

Així doncs poseu-vos la ràdio, que la resta ja és cosa vostra!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada