dimecres, 23 d’octubre del 2019

La cera: jugada mestra?


Un tret al peu! Ja em perdonareu però aquesta és la sensació que tinc en relació a la cera que la setmana passada va vessar a la Gran Via de Jaume I de Girona.

Fa dies que aquesta artèria de la mobilitat urbana està parcialment tallada, d'entrada perquè és i ha estat un dels centres neuràlgics de les protestes per la sentència, no en va hi ha la subdelegació del govern de l'estat, i també perquè és a tocar de la Plaça U d'octubre.

Fa dies que aquest carrer està tancat i encara hi restarà durant uns dies més, ara especialment per les tasques de neteja de la cera vessada en la protesta de les espelmes, i pels treballs de reposició de l'asfalt que requereix...

Amb la Gran Via de Jaume I tallada el col·lapse de trànsit a Girona és aquests, per moments, inevitable i desesperant! Un trajecte que normalment es fa en deu o quinze minuts, vint a tot estirar, vaig fer-lo abans d'ahir en una hora. Una hora!

Amb la Gran Via de Jaume I restringida al trànsit el col·lapse, especialment en hores puntes, es produeix a la carretera de Barcelona, a la zona Devesa i Güell i a l'avinguda Josep Tarradellas i, per moments, també en punts de l'eixample...  I si el col·lapse aquests dies és inevitable i desesperant, ni em vull imaginar com serà a partir d'aquest cap de setmana amb les Fires de Girona, tot i la suspensió de les barraques! La Gran Via seguirà tallada durant totes les Fires... Buf!

Atrapat en plena retenció, respirant profundament per contenir la desesperació per fer inevitablement tard, pensava per mi mateix: jugada mestra?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada