dimarts, 12 d’abril del 2016

L'esperit de Juanito


Astèrix i Obèlix s'encomanaven, en les seves reiterades pugnes contra els romans (estan bojos aquests romans!) a Belenus i a Tutatis, déus de la mitologia celta; és clar que els intrèpids gals en feien prou amb la poció màgica de Panoràmix per saldar amb victòria totes i cada una de les batalles lliurades contra els soferts romans que assetjaven el seu llogaret...

Fa dies que jugadors i seguidors del Real Madrid s'encomanen a l'esperit de Juanito per vèncer amb claredat el Wolfsburg i remuntar l'eliminatòria dels quarts de final de la Lliga de Campions d'Europa que de moment tenen complicada, després de perdre contra els alemanys a domicili per dos a zero.

Just després de la derrota de la setmana passada, i amb les primeres invocacions a l'esperit de Juanito, el seu fill, Roberto, no es va poder contenir i va piular: "Dejad a mi padre tranquilo, cada vez q le mencionan para remontar palmamos"

No li falta raó al fill de Juanito en les dues coses que diu: que deixin descansar en pau al seu pare, i que l'esperit sembla haver perdut efectivitat darrerament!

El fill de Juanito, però, dies més tard donava les claus per tal que el Real Madrid pogués superar el Wolfsburg en dues piulades més:
  • "Incluso con el 4-0 de hoy, el Eibar me parece más competitivo que el Wolfsburgo. No tengo ninguna duda para el partido del martes."
  • "Para ser campeón, tienes q creer en ti mismo cuando nadie lo hará. 2 días para eliminar al  Wolfsburgo."
És a dir, més creure en les pròpies possibilitats que encomanar-se en esperits esbravats!

Haver-se d'encomanar a l'esperit de Juanito és símptoma que quelcom no s'ha fet bé abans, doncs l'esperit de Juanito pel Real Madrid és l'equivalent al que representa el gol d'Iniesta a Stamford Brigde pel Barça: l'èpica d'una remuntada, el no rendir-se mai...

Els irreductibles gals sempre acabaven les seves aventures celebrant un gran festí al voltant del foc; aquest vespre sabrem si en el festí d'avui és castís o germà... I deixem per demà el que celebraran el Barça o l'Atlético de Madrid, que això ja serà una altra història! Ai, ai ai...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada