dijous, 24 d’octubre del 2013

Comença el compte enrere pel 33 #PremiCasero!


Tot i que oficialment les Fires de Girona no comencen fins demà, avui s'inicien els actes del 33è "Premi Casero" amb la presència de Mar Bosch, autora de "Bedlam. Darrere les hores càlides", Premi Just M. Casero 2012. al club de lectura de la Biblioteca Just M. Casero de Girona. L'acte, obert al públic, es farà a partir de les 8 del vespre.

El lliurament del 33è Premi de novel·la curta Just M. Casero, organitzat per la Llibreria 22, es farà a la Sala La Planeta el proper dimecres 30 d'octubre de 2013 a les 20h. i es comptarà amb un homenatge i record al poeta Juan Luis Panero, desaparegut recentment. En l'edició d'enguany concorren al premi un total de 29 obres.

El "Premi Casero" conté també la XXI Proposta de Poesia, una programació d'actes al llarg de les Fires de Girona que serviran per a recordar, entre d'altres, Vicent Andrés Estellés, Salvador Espriu, Bartomeu Rosselló-Pòrcel i Tom Sharpe.

Per cert, heu vist la nova pàgina del "Premi Casero"? Us animo a visitar-la i a gaudir-la, més enllà pels seus continguts, tots relatius al premi, pel seu nou grafisme! Bona feina Bernat!

Bones Fires i, pel que fa al "Premi Casero", confiem que hi haurà "fumata blanca"! Del jurat, només depèn, com sempre, del jurat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada