dimarts, 22 d’octubre del 2013

L'excel·lent del Barça de "Tata" Martino abans del primer parcial

Ni Neymar ni Messi van poder foradar la portaria de l'Osasuna!
Reconec que l'empat del Barça a Pamplona em va preocupar, sobretot per ser un empat a zero.

Que el Barça no fos capaç de marcar un gol (ja no de guanyar) la jornada prèvia a la setmana clau del primer tram de la temporada em va fer pensar dues coses: que se'ls reserva per fer-los contra en Milan i el Real Madrid (visió optimista / innocent) o que se li comença a mullar la pólvora (visió catastrofista)!

En realitat, però, ni una cosa ni l'altra! Simplement contra l'Osasuna la pilota no va entrar... I ni un empat, el primer empat de la lliga després d'haver-ho guanyat tot a Lliga espanyola i a la Lliga de Campions, ni tan sols un primer empat sense gols just abans d'una setmana exigent pot generar en aquest equip el més mínim dubte, sobretot quan, com hem vist, anem recuperant efectius (Messi i Puyol).

Així que jo m'agafo a les paraules de Zubi, un home tranquil (avorrit i desganat, segons el caricaturitzen) que defineix aquesta setmana com la dels primers exàmens parcials de la temporada, on, tan si es passen amb nota, com si no, res encara ni està guanyat ni està perdut!

I és que si fins avui fem repàs, les notes del Barça de "Tata" Martino són excel·lents; un 9 per a ser més exactes, amb tot guanyat menys tres empats, el de dissabte a Pamplona i els de la Super Copa d'Espanya contra l'Atlético de Madrid, que van valdre per aixecar el primer títol...

En tot cas fins ara ni el Milan a la Lliga de Campions ni el Real Madrid a la Lliga espanyola han fet millors resultats que el Barça...

El Barça afronta aquests primers parcials amb una gran nota i, posats a fer-ne una lectura positiva, serveixi l'empat a Pamplona com un estímul afegit a la necessitat de millorar aspectes que d'altres vegades el resultat pot haver maquillat.

I quedi intacta, encara, la confiança en "Tata" Martino i el seu Barça!

Avui contra el Milan i, sobretot, dissabte contra el Real Madrid valorarem com passa el Barça aquests primers parcials!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada