dimarts, 18 de desembre del 2012

El #deutesocial té un preu!Perdoneu si avui m'emprenyo! O si demà encara em veieu amb mala cara!

I no serà pel meu particular, per part  de la nòmina de juliol que no vaig cobrar el mes d'agost perquè el govern de la Generalitat no va pagar a les entitats socials; tampoc serà perquè no sé, a hores d'ara, si cobraré la paga extra o no... No, no és per la meva situació particular; segueixo treballant i, amb molts, enormes esforços, la meva entitat m'ha pagat fins a la data religiosament el sou cada mes.

Si m'emprenyo és pel menyspreu que el govern de la Generalitat té vers el sector i, sobretot, vers els col·lectius més vulnerables que, des de les entitats socials, atenem.

I és que sota l'estora de la senyera, de l'estelada, del dret a decidir i la independència hi ha molta merda! I sí, la independència és un anhel que jo també desitjo, però no que amb aquest pretext em prenguin el pèl... I sí, és cert que el deute social també és de l'administració de l'estat espanyol i de la local... Doncs que ni uns ni altres ens prenguin el pèl!

Les entitats socials reclamem més compromís al nou Govern. El deute social s'ha de tornar!

Jo també sóc dels que penso que amb una societat més inclusiva les entitats socials, moltes entitats socials podrien desaparèixer; el drama és que quan més falta fem, desapareixem per inanició del govern de la Generalitat...

En fi, us ho he dit al principi, perdoneu si aquests dies em veieu emprenyat.. però hi ha situacions que, simplement, m'indignen! El deute social té un preu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada